IMG 2398-BorderMaker

Voordat Martijn Berkhout gaat beginnen aan het bedwingen van de Mont Ventoux, was er er zaterdag j.l. nog een laatste zware training tijdens de Obstacle Run om de Zuiderzee in Kolhorn.

Wie het vorige artikel heeft gemist, hier nog even het verhaal van Martijn:

In 2014 heb ik voor het eerst kennis gemaakt met grootverzettegenkanker, een goede klant van mij vroeg mij te sponseren voor zijn tocht de berg op.

Na hem gesponsord te hebben heb ik mij ingelezen wat het inhield wat hij ging doen en dacht: dat wil (en kan) ik ook, vandaar is het balletje aan het rollen geraakt en in september 2014 fietste ik het plateau op bovenaan de Mont Ventoux. Na dit prachtige en emotionele moment bedacht ik mij geen moment en maakte gelijk al plannen voor 2015 maar dan anders!

Dit jaar had ik mij voor het doel gesteld meer geld voor het KWF binnen te halen en ook een doelstelling om de Ventoux hardlopend en per fiets te bedwingen! Zo gezegd zo gedaan en ik ga Op 3 September de Ventoux hardlopend op, let wel dit is meer dan een halve marathon en dan nog berg op! Om daarna op 4 September de fiets te pakken om het hele stuk nogmaals te doen.

We starten dit jaar weer vanaf Sault om die prachtige en emotionele tocht nogmaals te maken.

martijn123

De reis en het verblijf zijn op mijn eigen kosten, er blijft bij dit evenement ook niks aan de strijkstok hangen, vorig jaar zijn de donaties naar het onderzoek naar neuroblastoom kanker gegaan en dit jaar heb ik voor oncologie gekozen als mijn goede doel, ook gaat er een bedrag naar stichting “huis aan het water” waar mensen terecht kunnen die met kanker te maken hebben.

Sponsoring maakt de tocht wel aangenamer, dus aan iedereen: sponsor gul en help mij de berg op! Kijk en sponsor via mijn actiepagina:

Met vriendelijke groet,

Martijn Berkhout