IMG 1867bb-BorderMaker

Veel positieve reacties op echte sportbegeleiding!

Je wil graag sporten en afvallen en wil ook graag goed begeleid worden in een goede sfeer. Maar eigenlijk wil je eerst een beeld van waar je gaat sporten en met wie. Dat kan. Sportstudio Boddieplan hanteert vanaf nu altijd een proefweek. Ervaar de echte begeleiding van Boddieplan!

Zij vinden jou belangrijk en gaan samen met jou het doel behalen. Op woensdag 26 augustus ging de eerste PROEFWEEK in. Deze viel goed in de smaak. Dus vanaf nu altijd een eerste week proefweek! Mensen kunnen EEN WEEK lang GRATIS komen sporten en de sfeer proeven bij Boddieplan. U zit nergens aan vast en heeft geen verplichtingen. Het enige dat u hoeft te doen is even aanmelden door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of kijk op de website www.sportstudioboddieplan.nl Geef in de mail aan dat het om een proefweek gaat.

Op deze pagina heeft u eerder een introductie gelezen van Sportstudio Boddieplan in Heerhugowaard. Als u het nog niet heeft gelezen geef ik hierbij een korte update. Sport- en afslankstudio Boddieplan is specialist in afvallen en doelgericht trainen. Onze leden behoren tot de leeftijdscategorie 35+ en vinden het belangrijk om gezond oud te worden, actief te zijn met hun (klein)kinderen of in de tuin te kunnen blijven werken.

Elk lid wordt eerst gemeten waarna ze gaan beginnen met het streven naar hun doel. Er wordt persoonlijk begeleiding gegeven met aandacht voor de uitvoering en intensiteit van de oefeningen. Naast de persoonlijke training zijn de groepslessen zoals spinning, gymbal training, tabata workout en yoga erg populair.

-Be yourself, only Better-