P1080238 Custom

De Soroptimistclub ‘Roos van Schagen’ organiseert op zondag 9 augustus bij de Ooyenbargh Interieurhoeve aan de Grote Sloot 137 in Burgerbrug een actie voor de Stichting ‘Make over Mansion’.

Op deze dag zijn bezoekers tussen 11.00 en 17.00 uur van harte welkom in ‘De Kunst Wei’ en in ‘Carolien’s Theetuin’ voor een koffiestop of een heerlijke lunch. In de Kunst Wei zijn kunstwerken te bewonderen van de Masterclass Kunst Verlicht en van de Kunsteducatie projecten met leerlingen van basisscholen uit Schagen en van het Regius College.

In Carolien’s theetuin verzorgen de Soroptimisten koffie en thee met appeltaart en een heerlijke lunch. Ook kan men genieten in de massagestoel en is er een loterij. Kinderen hebben altijd prijs met de “grabbeljurk”en kunnen zich laten schminken.

Zondag 9 augustus is er voor kinderen de actie ‘Versier je fiets Kunstig’. Je gaat met je versierde fiets op de foto en aan het einde van de dag wordt bekend wie de Kunstfietsprijs 2015 in de wacht heeft gesleept. Kom dus met je versierde fiets naar de theetuin en wie weet ben jij de winnaar. De prijs wordt beschikbaar gesteld door Fietsservice M&L in Schagen.

Goed doel

De opbrengst van deze dag komt ten goede aan het project “Make over Mansion”. Dit project realiseert de slaapkamer van je dromen voor langdurig zieke kinderen. Zo wordt de slaapkamer een gezellige plek waar je klasgenootjes en vriendjes welkom zijn en je even het “ziek zijn” vergeet.

Soroptimisten

Soroptimisten vormen een netwerk van vakvrouwen die zich wereldwijd inzetten voor de positieverbetering van vrouwen en kinderen. Zij vormen de grootste service-organisatie van en voor vrouwen ter wereld. Soroptimistclub de Roos van Schagen organiseert deze actiedag, zet haar deskundigheid in, organiseert fondsenwerving en ondersteunt projecten in de regio en daarbuiten.

Foto: Ingezonden