IMG 0536-BorderMaker

Vorig jaar en misschien zelfs wel de vorige jaren heb je ons geholpen bij Zomerpop.

Je hebt ons geholpen Zomerpop te maken tot wat het nu is: het leukste festival in de wijde, wijde omgeving. Vele mensen genieten van het feestje wat wij elk jaar met elkaar geven, er wordt over gesproken en naar uitgekeken, daar mogen wij met z'n allen trots op zijn! Trots op Zomerpop en trots op elkaar!

Zonder vrijwilligers kan Zomerpop niet bestaan. Het is een van de weinige festivals welke volledig op vrijwilligers draait en dat is speciaal. Het afgelopen jaar hebben we onze jubileum editie gevierd, 25 jaar Zomerpop, maar daar blijft het niet bij. Dit jaar gaan we er weer keihard tegen aan om de 26e keer nog beter, mooier en leuker te maken dan de afgelopen keren!

Daar hebben we jou bij nodig! Wil jij bij ons als vrijwilliger aan de slag, om een of meerdere van de vele taken te vervullen? We zijn op zoek naar kanjers voor achter de bar, de entree, beveiliging, info-balie en niet te vergeten: de op- en afbouw.

Lijkt het je leuk om ons te helpen er weer een geslaagde editie van te maken? Ga dan snel naar www.zomerpop.nl en meldt je aan als vrijwilliger.

Want zonder vrijwilligers, geen Zomerpop!

We hopen snel wat van je te horen, alvast bedankt!

Het bestuur van Zomerpop