Notenkrakertjes1 640x480

Aanstaande zondagmiddag 22 Juni om 15.00 uur gaan wij met de Notenkrakertjes nog één keer optreden.

En wel op het midzomerfestival bij de Rijd in Nieuwe Niedorp. Wij zijn benaderd door de organisatie om 45 minuten de liedjes te zingen uit de musical STARS!

Het midzomer festival heeft als doel de bevolking te laten kennismaken met lokale muziekgroepen en muziekgezelschappen. Hiernaast hopen zij dat veel inwoners gestimuleerd raken om actief deel te nemen aan een muziekgroep of muziekgezelschap, en zo de culturele mogelijkheden te promoten. Goede reclame voor de Notenkrakertjes dus! Meer informatie: www.midzomeravondfestival.nl

Wij hopen op veel enthousiast publiek, de toegang is gratis!

Rabo sponsorfietstocht:

Afgelopen zaterdag heeft ons bestuur weer de Rabo sponsor fietstocht gefietst, een ongeveer 30 kilometer lange fietstocht in de omgeving Winkel / Schagen. Met deze sponsor fietstocht hebben wij weer voor drie weken spierpijn opgelopen en onze kas weer kunnen spekken met 200 euro. Een welkome bijdrage!

Facebook:

Graag willen wij u nog even wijzen op onze Facebook pagina. Op deze pagina is ook veel te lezen uit onze historie; 30 jaar notenkrakertjes! Heeft u nog foto’s die leuk zijn op onze pagina? Neem contact op met Paul Beers: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Nieuw seizoen:

Begin oktober starten wij weer met het oefenen voor een nieuwe musical. Wij hopen dat iedereen ook het nieuwe seizoen weer aanwezig is! Onze uitvoeringen in 2015 vallen op Zaterdag 21 en Zondag 22 maart. U kunt zich al aanmelden op onze wachtlijst door te bellen naar Dora Zuurbier: 0226-411776.