IMG 2177 640x480-BorderMaker

Hier weer een bericht van het eerste Huttendorp 2014, dit alles onder de naam Kinderdorp Niedorp. Nog een maandje en dan is het zover: het 1e Huttendorp in Niedorp.

We hebben 175 enthousiaste deelnemers. De inschrijving is inmiddels gesloten. Voorbereidingen zijn in volle gang. We gaan er een heel leuk evenement van maken. Er is een Recreatief team samengesteld. Deze gaan alle sport- en spelbezigheden regelen. En ook dit wordt echt heel leuk. Wat we gaan doen blijft nog even een verrassing. Uiteraard kan ik alvast 1 ding verklappen: we gaan timmeren!! De kinderen nemen zelf hun broodje mee, maar verder worden zij en alle vrijwilligers verzorgd door ons catering-team.

De reacties zijn zo geweldig dat we nu al genieten van het evenement, en dan moet het nog beginnen. Voor de vrijwilligers willen we t-shirts laten bedrukken. Ieder kind kan dan de vrijwilligers goed herkennen. Dit is uiteraard een kostenpost waar wij nog even tegenaan hikken. Nu zijn er misschien bedrijven die (misschien met 1/2/3 collega-bedrijven) onze shirtsponsor willen worden. Dit is dan je kans! Heb je hier interesse in? Neem even contact met ons op via onderstaand e-mailadres.

Mocht je een berg knutselspullen hebben onze deelnemende kinderen maken er iets moois van. Je kan dit brengen bij Chris en Caroline aan de ooievaarsweg 7 Met hout zijn wij ook nog steeds erg blij. Dit kan je hier ook brengen. Hier staat een container waar het in kan. Ondanks dat er al heel wat bedrijven met ons meedoen en meedenken moeten we soms ook het eea. Kopen.

Mocht U ons financieel willen steunen dan worden we daar ook heel blij van. Ons bankrekeningnummer is: NL57RABO0181673142 Wilt U een factuur voor de sponsoring ontvangen: stuur ons dan even een mailtje.

Jullie horen snel weer meer van ons, want de klok tikt nu snel door en voor je het weet: Is het 10 juli 2014 en kan het feest beginnen.

Groetjes Caroline, Sacha, Esther, Daphne, Arjan, Edwin, Ilona, Ingrid en Sonja.

www.kinderdorpniedorp.nl

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KvK: 60742844

IBANnummer: NL57RABO0181673142