klankschaal ligconcert BorderMaker

Maandagavond 4 maart kunnen bezoekers genieten van totale ontspanning tijdens een klankschaal ligconcert. Comfortabel liggend op een matje, kan men luisteren naar klankschalen en andere intuïtieve muziekinstrumenten.

Klankschalen hebben de eigenschap sterk te resoneren. De trillingen die de schalen voortbrengen, zoeken zich een weg door het lichaam, dat voor een groot deel uit water bestaat. In combinatie met tekst die de aandacht van het denken naar het voelen en ervaren brengt, kan men tot diepe ontspanning komen.

Het concert wordt gegeven door Wilma Beers. Vanuit haar muzikale activiteiten en sociaal werk achtergrond raakte zij gefascineerd door het effect van klankschalen. Veel mensen zoeken naar een manier om te ontspannen, zonder dat het meteen zweverig wordt. Dit is heel concreet: je ligt lekker te luisteren naar fijn geluid, je voelt het in je lijf en je ontspant.

Wilma geeft ook klankschaalsessies in haar praktijk in Winkel. Kijk voor meer informatie op de facebookpagina: Wilma Beers – ontspanning met klankschalen.

Het klankschaal ligconcert is te beluisteren op maandag 4 maart om 20.15 uur in Cultuurhuis de Kolk in Lutjewinkel. Entree:15 euro. Inschrijving is noodzakelijk: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.