059 BorderMaker

Voor mantelzorgers die zorgen voor iemand met dementie organiseert het Mantelzorgcentrum drie bijeenkomsten in Den Helder, Schagen en Hollands Kroon. Mantelzorgmakelaars van het Mantelzorgcentrum gaan in op onderwerpen zoals 'wat gebeurt er als mijn partner naar een zorginstelling gaat', 'wat zijn de kosten voor opname', 'bewind-voering', 'Pgb' en 'Wlz'. Mantelzorgers melden zich aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

In het kader van Den Helder, Schagen en Hollands Kroon Dementievriendelijk organiseert het Mantelzorgcentrum drie bijeenkomsten in deze gemeenten.

Aanmelden

De eerste bijeenkomst is in ons nieuwe kantoor in Schagen op dinsdag 26 maart van 19.00 - 20.30 uur, Witte Paal 347. Op dinsdag 2 april is de bijeenkomst in Hollands Kroon, Cultuurschuur, Loggersplein 1 in Wieringerwerf van 13.30 – 15.00 uur. In Den Helder is de bijeenkomst op vrijdag 12 april van 13.30 – 15.00 uur in de Boerderij, Gravin Magdalena van Waardenburglaan 22. De bijeenkomsten zijn gratis voor mantelzorgers uit de regio Den Helder, Schagen en Hollands Kroon dankzij subsidie vanuit de gemeenten. Aanmelden is verplicht en dat kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer informatie

Voor meer informatie over deze of onze andere activiteiten kunnen mantelzorgers bellen met het Mantelzorgcentrum, tel. 0224 – 74 50 59 of een mail sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Op www.mantelzorgcentrum.nl staat meer nieuws en een volledig overzicht van activiteiten voor mantelzorgers.