Boekhandel Plukker 55555 640x480

Zaterdag 14 juni komt auteur Thomas van Aalten naar boekhandel Plukker om daar van 13.00 tot 15.00 uur geïnteresseerden te vertellen over zijn nieuwe boek “Leeuwenstrijd”.

De meeslepende familieroman Leeuwenstrijd werd getipt door het boekverkoperspanel in De Wereld Draait Door. Tijdens de Maand van het Spannende boek ontmoet bestseller thriller auteur Loes den Hollander graag haar lezers uit de eigen omgeving. Vanaf 14.00 uur is er de gelegenheid om onder het genot van een kopje thee en veel lekkers met Loes bij te praten over haar nieuwste boeken . Zoals Loes zelf zegt is het: “een gezellige thuiswedstrijd”.

Het waren vooral de” HappyMoms” (internetsite waarop moeders elkaar ontmoeten) die boekhandel Plukker ervan overtuigden om Thomas van Aaalten uit te nodigen aangezien zij zo enthousiast zijn over Leeuwenstrijd. Leeuwenstrijd is een familieroman over verschillende generaties en gaat over de opstandige puber Luca Dona die een oud leeuwenpak vindt op de zolder van Duynstaete, een voormalig jongensinternaat, waar zijn opa opgroeide. Deze vondst vormt het startschot van een zoektocht naar de geschiedenis van de familie Dona. Van de vestiging van een Italiaans mijnwerkersgezin in het Limburg van de jaren twintig, via een vlucht uit Europa met een circuskaravaan, naar de spionagepraktijken van de BVD, de demonstraties in de jaren tachtig en een door social media omgeven jongerenrel. Thomas van Aalten is schrijver en journalist en hij vertelt bij boekhandel Plukker graag aan lezers over zijn nieuwste boek.

In maart verscheen de nieuwste thriller”van van Loes den Hollander “Schijnvertoon”. Deze gaat over een aanrijding, een misverstand, een moord. Daar zijn altijd mensen bij betrokken, soms onschuldig, soms medeverantwoordelijk. Schuld hebben betekent de kans lopen om gestraft te worden, tenzij je het slim hebt aangepakt. Én… mits iemand niet net iets slimmer is dan jij. Loes den Hollander schrijft al vanaf het moment dat ze kon lezen. Aanvankelijk poëzie, later columns, daarna verhalen en ten slotte haar eerste boek. Ze is uitgegroeid tot een van de meest succesvolle schrijvers van literaire thrillers in Nederland. Loes den Hollander woont in Wieringerwaard. Er kan gereserveerd worden voor de High Tea incl. veel lekkers via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of in de boekhandel. De kosten zijn 6 euro. Voor nadere info en reserveringen zie: www.boekhandelplukker.nl.