10338885 755879737766271 8325929351374532552 n

Zaterdag 24 mei vanaf 14.00 uur geeft kunstenares Marlene Meijer-van Niekerk in het kader van “Kunst in de etalage” een kleinschalige workshop schilderen bij boekhandel Plukker.

De van oorsprong Zuid-Afrikaanse Marlene Meijer-van Niekerk is een kunstenares die werkt onder de naam: “ART BY MARLENE”. Zij heeft zich sinds 2002 gevestigd in Julianadorp. U kunt zich opgeven voor deze bijzondere gratis workshop via een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

ART BY MARLENE maakt originele schilderijen en werkt hoofdzakelijk met acryl & kwast, maar olieverf met paletmes, collage, linosneden, pen en inktontwerpen en aquarel behoort ook tot haar talenten. Zij schildert graag bloemen, landschappen, moderne stillevens (à la high tea-taferelen) en vrouwenfiguren.

Marlene’s werk kan herkend worden aan het uitgesproken gebruik van penseelstrepen en heldere vrolijke kleuren. In haar eigen woorden: “Met mijn kunst wil ik een positief gevoel overbrengen. Ik stop heel veel tijd, gevoel en positieve energie in mijn werk. Ik geloof dat dit het verschil maakt… dit is wat een schilderij, een kunstwerk maakt”.

Haar zoektocht naar de ultieme kunstervaring zet ze voort… en in dit proces, deelt zij graag haar ervaringen door het geven van kleinschalige workshops in Noord Holland

Bij boekhandel Plukker en andere winkels op de Gedempte Gracht hangen tijden “Kunst in de etalage”Kunstwerken van lokale kunstenaars in de etalage.

Opgeven voor de workshop kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of in de boekhandel. Voor nadere info en reserveringen zie: www.boekhandelplukker.nl.