santademontefoire

Tijdens haar korte verblijf in Nederland brengt bestsellerauteur Santa Montefiore een bezoek aan Schagen.

Op donderdag 15 mei, vanaf 19.00 uur, organiseert boekhandel Plukker een tapas avond met de romanschrijfster waardoor lezers in de gelegenheid zullen zijn met haar kennis te maken. De Dikke zal het eten verzorgen. Incl. tapas, drank en toetje bedragen de kosten 17,50. Opgeven voor deze bijzondere avond met Santa Montefiore en het reserveren van een gesigneerd exemplaar van De dochter van de imker kan via www.boekhandelplukker.nl

De prachtige boeken van Santa Montefiore zijn niet meer weg te denken uit de bestsellerlijsten. Al in Nederland en Vlaanderen werden er 1,2 miljoen exemplaren van haar boeken verkocht. Haar nieuwe boek De dochter van de imker wordt wederom enthousiast ontvangen en staat op nr. 5 in de bestseller top 60. Santa Montefiore (1970) studeerde Spaans en Italiaans. Ze debuteerde met de roman Onder de ombu-boom, die internationaal een groot succes werd. Daarna schreef ze vele bestsellers, waaronder De Franse tuinman, Villa Magdalena en haar meest recente roman De vuurtoren van Connemara. Ze is getrouwd met de historicus en schrijver Simon Sebag Montefiore, heeft twee kinderen en woont in Groot-Brittannië Wegens enorm succes zal er tijdens de Libelle zomerweek voor de derde keer een paviljoen aan Santa Montefiore worden gewijd.

EAT & MEET SANTA MONTEFIORE

Donderdag 15 mei 19.00 uur, CultuurCafe Plukker Diner incl., drank en toetje € 17,50 Min. aantal deelnemers 10, max. aantal 20.

Foto: Internet