IMG 3742 BorderMaker

Er gaat wat veranderen aan de Zandloper 9 in Winkel.

Vanaf 1 januari 2017 zal de naam Faunaland XL Zeeman na tien jaar van de gevel van het pand verdwijnen en plaats maken voor Ruiter & Dier Zeeman.

De nieuwe eigenaresse, de 25 jarige Nicole Ros uit Winkel heeft in de loop der jaren veel ervaring opgedaan in deze branche en heeft het van huis uit met de paplepel ingegoten gekregen.

Nicole studeerde de afgelopen drie jaar bedrijfskunde. De nieuwe zaak zal voor een derde deel bestaan uit Ruitersportartikelen, dit gaat de specialiteit worden van Ruiter & Dier Zeeman. Er komen meer produkten voor de hond en de winkel krijgt meer beleving en een volledig andere indeling. Het assortiment zal groter worden en ook de huidige produkten zullen verkrijgbaar blijven.

Tijdens het vernieuwen van de winkel, blijft de zaak gewoon open. Op 1 maart gaat de officiƫle opening plaatsvinden.

Naast de nieuwe zaak blijft Nicole zich bezig houden met haar hobby en passie, de liefde voor de paardensport. Dus worden er naast het werk in de winkel, gewoon trainingen en lessen gegeven en gaat de handel in de paarden ook gewoon door.

Aan de zijlijn zal moeder Guda af en toe zakelijk advies geven. Guda is ooit op haar 20e met een eigen zaak gestart in de Winkeler Bosstraat en heeft in de loop der jaren heel veel kennis van deze branche gekregen.

Op dit moment Heeft Faunaland XL Zeeman een verbouwingsuitverkoop, waar artikelen zijn te verkrijgen voor leuke prijzen, loop er de komende tijd dus nog even binnen.

Belangrijk om even te noemen, is dat de huidige cadeaubonnen en klantenpassen gewoon geldig blijven bij Ruiter & Dier Zeeman.