Pagina 32 Mieke mode BorderMaker

Sinds 15 augustus 2008 staat de deur open van Mieke mode aan de Dorpsstraat 62a in Winkel.

Mieke zorgt in haar zaak voor een gezellige en blije sfeer en trekt daarmee heel veel (vaste) klanten naar haar modezaak. Op zaterdag 15 oktober a.s. gaat de allerlaatste modeshow plaatsvinden, want eigenaresse Mieke zal in het voorjaar van 2017 de deuren sluiten, dus zorg dat je erbij bent. De zitplaatsen waren al binnen drie weken volgeboekt, maar bij de buitendeur zijn nog genoeg staanplaatsen, om naar deze bijzondere laatste show te kijken, waar de najaars- en wintercollectie zal worden getoond. De toegang is gratis.

Na afloop van de modeshow, die van 14.00 uur tot 15.00 uur zal duren, heeft iedereen de mogelijkheid, om de collectie van dichtbij te aanschouwen. Alle modeshows waren altijd een groot succes en onder het genot van een hapje en een drankje gaat het dit keer op zaterdag 15 oktober ook wel weer lukken. Deze middag staat in het teken van het najaar, een groep vrijwilligers gaat de keuken in en zal heerlijke dingen klaarmaken, wat te denken van eigengemaakte pompoensoep, hutspot, appeltaart of zoete appelmoes.

Angie Nephews zal een aantal nummers akoestisch ten gehore brengen.

Natuurlijk is iedereen ook gewoon welkom tijdens de normale openingstijden, of neem eens een kijkje op de website www.miekemode.nl.