IMG 5798aa BorderMaker

Na een aantal dagen van sluiting zal de aangepaste winkel van de Jumbo-Supermarkt in het Winkelhart te Nieuwe Niedorp op donderdagmorgen a.s. om 8.00 uur weer open gaan voor het publiek.

Op deze woensdag zal er nog heel hard gewerkt worden om alle schappen weer te vullen.

Heel veel artikelen hebben een nieuwe plek gekregen, het zal dus de eerste keer even zoeken zijn, maar het personeel staat klaar om u te helpen bij eventuele vragen.

IMG 6408aa BorderMaker

De winkel heeft vierkante meters moeten inleveren in verband met de renovatie van het Winkelhart. De vierkante meters zullen in de nieuwe winkel weer gaan terugkeren. Op dit moment is nog helemaal niet duidelijk wanneer de nieuwe winkel klaar zal zijn, maar denk daarbij maar aan heel veel maanden verder in het jaar, want de renovatie van het gebouw zal enorm veel tijd in beslag nemen.

Scankassa's op andere plek

De Scankassa's waren altijd aan de rechterkant van de kassa´s in de winkel te vinden, dit is vanaf donderdag a.s. anders geworden, dan staan ze aan de linkerkant, dit is voor de doorstroming van de vele klanten een stuk makkelijker.

Nieuwe dingen

Vanaf donderdag a.s. zijn er ook vers belegde broodjes te verkrijgen bij de Jumbo-Supermarkt in Nieuwe Niedorp en ook zullen er verse borrelschalen en grillproducten worden verkocht, dit alles is te vinden in de hoek waar ook de verse pizza's worden gemaakt.

IMG 6403aa BorderMaker

Tijdens de sluiting van de Jumbo-Supermarkt blijft het pick-up point wel open en kunt u de bestelde boodschappen gewoon blijven ophalen.

Mocht u producten missen in de tijdelijk verkleinde winkel, dan kunt u dat aangeven bij de servicebalie, waar meteen een bestelling zal worden gedaan voor 12.00 uur en dan kunt u het de volgende dag alweer ophalen.

IMG 6162aa BorderMaker

Tijdens de sluiting van de Jumbo-Supermarkt houden wij u deze dagen via deze Nieuwspagina volledig op de hoogte van de ontwikkelingen in de winkel.

IMG 6154aabbb BorderMaker