IMG 6427aa BorderMaker

De Jumbo-Supermarkt in het Winkelhart gaat vanaf donderdagmorgen 8.00 uur a.s. weer open. Er zijn echter wel een aantal dingen veranderd, dit is gedaan om de toekomstige werkzaamheden aan het Winkelhart niet te vertragen.

1. De Winkel is wat betreft vierkante meters een stuk kleiner geworden, maar als de nieuwe winkel van de Jumbo elders in het Winkelhart klaar is, heeft men wel weer genoeg ruimte om alles ruim neer te zetten.

2. De Scankassa's hebben een andere plek gekregen, stonden ze voorheen rechts in de rij kassa's, nu kan men links terecht.

3. Mocht u iets missen in de vernieuwde zaak, dan kan dat besteld worden en is er dan meestal de volgende dag al.

4. De grootste verandering is de in- en uitgang. waren er normaal gesproken twee in- en uitgangen (eentje bij de Verse Vier en de andere bij de Mitra), daar gaat vanaf donderdagmorgen iets mee veranderen, ook dit heeft te maken met de verbouwing van de rest van het Winkelhart.

IMG 6422aa BorderMaker

De uitgang via de Mitra-zijde kan niet meer worden gebruikt, de hoofd in- en uitgang is nu alleen nog maar aan de kant van de Verse Vier). Dus mensen die aan de andere kant van het Winkelhart moeten omlopen om in de winkel te komen.

IMG 6409aa BorderMaker

Helaas is er geen andere oplossing, want als de Mitra binnenkort verhuisd naar de nieuwe locatie zullen deze schuifdeuren definitief op slot gaan en pas weer open, als de rest van het Winkelcentrum helemaal klaar is.

IMG 6419aa BorderMaker

Het heeft geen zin om te klagen bij de Jumbo, want deze maatregelen zijn genomen door de opdrachtgever van de verbouwing van het Winkelhart en zijn helaas niet op een andere manier op te lossen.