IMG 5798aa BorderMaker

Op maandag is er ook weer heel hard gewerkt aan de grote ombouw van de Jumbo-Supermarkt in het Winkelhart te Nieuwe Niedorp.  Er is echter nog heel veel werkt te doen voordat de deuren op donderdagmorgen om 8.00 uur weer open zullen  gaan.

IMG 6322kk BorderMaker

Vanaf donderdagmorgen heeft de Jumbo in Nieuwe Niedorp ook iets nieuws, maar daar vertellen wij op woensdag veel meer over op deze Nieuwspagina.

IMG 6326kk BorderMaker

Tot en met woensdag zal er nog hard gewerkt worden door een groot team om alles op tijd klaar te krijgen voor de heropening op donderdag 10 februari a.s. om 8.00 uur.

De winkel wordt een stukje kleiner in verband met de renovatie van het Winkelhart. En om de proces niet te vertragen in de weg te lopen, moet de supermarkt meters inleveren totdat de nieuwe Jumbo-winkel open zal gaan in een ander deel van het Winkelhart.

IMG 6334kk BorderMaker

Tijdens de sluiting van de Jumbo-Supermarkt blijft het pick-up point wel open en kunt u de bestelde boodschappen gewoon blijven ophalen.

IMG 6347kk BorderMaker

Mocht u producten missen in de tijdelijk verkleinde winkel, dan kunt u dat aangeven bij de servicebalie, waar meteen een bestelling zal worden gedaan voor 12.00 uur en dan kunt u het de volgende dag alweer ophalen. 

IMG 6162aa BorderMaker

Tijdens de sluiting van de Jumbo-Supermarkt houden wij u deze dagen via deze Nieuwspagina volledig op de hoogte van de ontwikkelingen in de winkel.

IMG 6154aabbb BorderMaker