IMG 5798aa BorderMaker

Zondagavond na sluitingstijd is de grote ombouw-operatie begonnen van de Jumbo-Supermarkt in het Winkelhart te Nieuwe Niedorp. Er is al weken gewerkt door medewerkers Sjouke en Roos om een deel van de producten op een nieuwe plaats in de winkel te zetten.

IMG 6258aa BorderMaker

Tot en met woensdag zal er nog hard gewerkt worden door een groot team om alles op tijd klaar te krijgen voor de heropening op donderdag 10 februari a.s. om 8.00 uur. De winkel wordt een stukje kleiner in verband met de renovatie van het Winkelhart. En om de proces niet te vertragen in de weg te lopen, moet de supermarkt meters inleveren totdat de nieuwe Jumbo-winkel open zal gaan in een ander deel van het Winkelhart.

IMG 6271aa BorderMaker

Op zondagavond werd er met een team van maar liefst 50 personen gewerkt, om de schappen leeg te halen en vervolgens de komende dagen weer te plaatsen op de nieuwe plekken in de winkel. Zo zullen de koelvitrines een geheel andere plek krijgen en zullen er een aantal stellingen op een andere manier in de winkel worden geplaatst.

IMG 6304aa BorderMaker

Tijdens de sluiting van de Jumbo-Supermarkt blijft het pick-up point wel open en kunt u de bestelde boodschappen gewoon blijven ophalen.

IMG 6162aa BorderMaker

Mocht u producten missen in de tijdelijk verkleinde winkel, dan kunt u dat aangeven bij de servicebalie, waar meteen een bestelling zal worden gedaan voor 12.00 uur en dan kunt u het de volgende dag alweer ophalen. 

Tijdens de sluiting van de Jumbo-Supermarkt houden wij u deze dagen via deze Nieuwspagina volledig op de hoogte van de ontwikkelingen in de winkel.

IMG 6154aabbb BorderMaker