verkiez001 BorderMaker

Adebo Milieu Advies uit Winkel

Eigenaar Udo Bakker van Adebo Milieu Advies uit Winkel was blij verrast dat het bedrijf genomineerd was voor de titel van Ondernemer van het jaar. Hij begon in een zeer moeilijke tijd met het bedrijf, want in de crisistijd lag de hele bouwwereld op “zijn gat”. Toch wist Udo een prachtige klus binnen te halen, waar hij bijna een jaar werk mee had.

Dat was dus een “vliegende start” van het bedrijf, dat tegenwoordig op vele plaatsen in Nederland actief is of actief geweest is.

Er waren heel veel mooie klussen bij, die niet expliciet kunnen worden genoemd omdat het om vertrouwelijke informatie gaat.

Udo is heel nuchter en bereikt daardoor heel veel en omdat hij iedereen heel netjes behandeld wordt hij meestal ook zo behandeld, dat is een soort wisselwerking en daardoor heeft hij heel veel de gunfactor.

Hij is al jaren lid van de Bedrijvengroep Niedorp, toch komt hij niet altijd op de bijeenkomsten, want het werk laat het niet altijd toe.

Sinds kort is er een tweede vestiging van Adebo Mileu Advies elders in Nederland, van daaruit worden de projecten in dat deel van het land gedaan. Ook daar staat net als bij de vestiging in Winkel de service naar de klant heel hoog in het vaandel.

Het bedrijf heeft een grote variatie aan werk en daardoor is er geen dag hetzelfde. Van verschillende kanten heeft Udo leuke reacties ontvangen voor de nominatie en zo nuchter als hij is, vindt hij dat alle bedrijven heel goed in hun branche zijn, dus moge de beste winnen.

Naar de stembus