verkiez003 BorderMaker

Tandheelkundig Centrum 't Veld uit ’t Veld

Toen de brief met de nominatie voor de ondernemer van het jaar werd ontvangen dacht men eerst dat het een Spam-bericht was, maar na kort overleg met een aantal personeelsleden werd al snel duidelijk dat Tandheelkundig Centrum 't Veld uit ’t Veld kans gaat maken om ondernemer van het jaar te worden. Ze zijn er trots op dat ze zijn uitgekozen en vinden het een stukje waardering voor het werk dat verricht wordt.

Voor veel mensen is het niet de favoriete klus, om een Tandheelkundig Centrum te bezoeken, maar door de juiste sfeer te creëren zijn er heel veel cliënten die er met een goed gevoel naar toe gaan.

De mindere periode in de economie van een aantal jaren geleden werkt niet echt door in het bedrijf, wel werd er toen gekozen voor andere soorten behandelingen, maar de mensen bleven wel gewoon komen.

Ooit met twee personen begonnen in een omgebouwde gymzaal groeide het Tandheelkundig Centrum uit tot een werkgever met 26 personeelsleden en een flinke klantenkring.

Ze willen proberen om de komende tien jaar gewoon op hetzelfde niveau door te gaan en er zijn niet echt bijzondere plannen.

Het Tandheelkundig Centrum onderscheid zich door eerlijk, betrouwbaar en transparant met een lach te zijn.

Nazorg en snelheid van reageren staan hoog in het vaandel bij de personeelsleden.

De laatste jaren doet men mee met een goede-doelen dag, daarbij gaat het salaris van de personeelsleden van die speciale dag naar het goede doel, op die manier zijn al verschillende organisaties in onze regio blij gemaakt met een mooi bedrag.

Naar de stembus