cultuur 640x480

Voor het voetlicht verschijnt een Braziliaanse jazzband o.l.v. Florian Hierdeis; een veelgevraagde, gepassioneerde jazzgitarist.

Florian is geboren in Augsburg, Duitsland, waar hij zijn jeugd doorbracht en gitaar leerde spelen. Vanaf zijn 18de jaar kreeg hij de smaak van de jazz te pakken en musiceerde hij met tal van lokale jazzmusici. In het jaar 2000 werd hij toegelaten tot het Conservatorium van Amsterdam. Nadat hij zijn studie met succes had afgerond, trad hij in de hele wereld op met grote namen uit de jazzwereld als Rick Margitza, Joe Ambrosia en vele anderen. Naast zijn werkzaamheden als vakdocent aan diverse muziekscholen in Midden Nederland, is Florian een graag geziene gast op allerlei podia en festivals. Daar geeft hij zijn enthousiasme en passie voor muziek, net als aan zijn leerlingen, met veel liefde door aan het grote publiek.

Graag sluiten andere muzikanten zich bij hem aan en 9 april zijn dat Brancka, zang, Enrique Firpi, percussie, Guillaume Ortet, contrabas en Lucas Figuereido, saxofoon. Een internationaal gezelschap dus op het podium in de Wieringermeer!

Zaterdag 9 april zal de Braziliaanse jazz met een melange van bekende en minder bekende uitvoeringen te beluisteren zijn in de Cultuurschuur te Wieringerwerf, Loggersplein 1. Aanvang 20.00 uur, entree € 10,00. Zitplaatsen kunnen gereserveerd worden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., telefonisch bij Roelie Schiere, 0227 58 1781 of voor aanvang aan de zaal.