IMG 8331 640x480aaaa BorderMaker

Sportservice Schagen organiseert ook dit jaar weer samen met atletiekvereniging TAV’80 een scholierenveldloop.

Hiervoor kunnen alle basisschoolleerlingen uit de regio Niedorp zich inschrijven.

Op woensdagmiddag 20 juni is er in park de Meet (Nieuwe Niedorp) weer een Scholierenveldloop. Dit is een mini-wedstrijdloop waarbij het vooral gaat om plezier en volhouden. De loop voor groep 3 t/m 8 is ongeveer 1000 meter lang, het parcours wordt uitgezet wordt door park de Meet. De leerlingen van groep 1 en 2 lopen een kortere route.

De scholierenveldloop wordt in verschillende categorieën gelopen, jongens en meisjes starten apart. De categorieën worden ingedeeld aan de hand van de groep waarin de leerling zit. De start van de eerste groep is om 15.00 uur, daarna steeds om de 10 minuten. Om ongeveer 17:00 uur is het evenement afgelopen. Aan de snelste 3 lopers per startgroep wordt direct na hun loop een prijs uitgereikt. Alle kinderen ontvangen voor het meedoen aan de scholierenveldloop een herinnering. Inschrijven kan via school of Sportservice Schagen: 0224-214774.

IMG 6839aa BorderMaker

Inschrijven kan ook via een webformulier op de site www.sportserviceschagen.nl Deelname aan de Scholierenveldloop is gratis. Alle scholen hebben inmiddels een uitnodiging voor deelname ontvangen met inschrijfformulieren. Uiterlijk 8 juni moet de inschrijving bij Sportservice Schagen binnen zijn.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Team Sportservice Schagen (Ciska Bosma), tel: 0224 – 214 774, email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..