IMG 5016 BorderMaker

De zomer is bijna begonnen!

De komende dagen begint het toch echt op de zomer te lijken, dus het is ook weer tijd voor het spelen van gezellige tennistoernooien.

Spreeuwentoernooi 2018

Tennisclub Winkel hoopt jou te verwelkomen tijdens de speciale editie van het meest gezellige toernooi van de kop van Noord-Holland: ‘t Spreeuwentoernooi. Het open toernooi zal verspeeld worden in de week van 30 juni t/m 8 juli 2018. We zullen het park omtoveren tot een ware vakantielocatie waar je cocktails kunt drinken en van de zon kunt genieten: je waant je op Ibiza!

Alle niveaus zijn welkom

Of je nu een beginnende speler bent of juist een pro, voor alle niveaus worden er op basis van actuele rating schema’s gemaakt (17+ jaar speelsterkte vanaf 5-9, 35+ jaar speelsterkte vanaf 7-9). Vanaf dit jaar willen we de beginners zoveel mogelijk laten spelen. We zullen dus de schema’s met rating 9 in ieder geval in poules laten spelen.

Actuele rating

Ook dit jaar zal het Spreeuwentoernooi weer actueel rating toernooi zijn, dat wil zeggen dat je wordt ingedeeld op je speelsterkte die je hebt in de week voor het toernooi. Als je voor een (mixed)dubbel inschrijft geldt het gemiddelde van de 2 spelers. Het grootste voordeel hiervan is dat je speelt tegen je eigen niveau van dat moment. Meer informatie vind je op de site van de KNLTB.

Ga niet voor een ‘last minute’

Schrijf je zo snel mogelijk in (met je partner) voor dit gezellige toernooi en ga met ons mee op reis naar ‘Ibiza’!