DSCN0990

HV Niedorp hervindt winning mood op het beachhandbalstrand van Bergen aan Zee!

Afgelopen weekeinde is HV Niedorp aangetreden met 4 teams op dé plek waar beachhandbal vandaan komt: het strand. En wel op het Berdos toernooi in Bergen aan Zee. Met een frisse zeewind maar verder perfect beachhandbalweer.

DSCN0928

De D’s waren weer er op gebrand de opgaande lijn van afgelopen zaterdag in Apeldoorn door te zetten. Eerst werd Con Zelo verslagen met 2-0, daarna Berdos 1 met 2-0, tegen VOS (J) werd het 1-1. Zo werd de finale gehaald, tegen Berdos 2. De eerste set werd ruim gewonnen, maar de 2e set werd het spannend, maar door de 5-5 werd HV Niedorp D 1e bij de D jeugd.

IMG 4646 Custom

De C’s hadden geen moeite met het toch vaak sterke Unitas (Rolde): 2-0. Daarna tegen VZV. De eerste set werd ternauwernood verloren (12-13), maar de 2e set werd overtuigend gewonnen (22-16), dus totaal 1-1. In de vrij-worstel partij tegen Tornado kwamen onze meiden ook met een 2-0 winst uit de strijd. Con Zelo werd ook eenvoudig met 2-0 aan de kant gezet. Omdat VZV verder ook geen puntverlies meer leed, moest er met shoot outs een beslissing gemaakt worden. HV Niedorp won deze zeer overtuigend met 10-2; dus ook voor de C’s een 1e plaats.

De B’s moesten eerst het strand op tegen Hugo Girls, die werd met 2-0 gewonnen. Vervolgens KSV 2, ook 2-0 winst. Daarna KSV 1. Daar werd het eerste puntverlies geleden, het werd 1-1. Tenslotte tegen NEA 2-1. Wat een 3e/4e plaats als resultaat gaf.

De DS wilden, ondanks de kermis, ook op deze mooie locatie een Beach toernooi spelen. De eerste wedstrijd tegen AHC werd met 2-0 gewonnen. Tegen HAVAS werd het 1-1. Tegen A&O ook 1-1. Tegen KSV werd de enige wedstrijd verloren met 1-2. Ook voor de DS een mooie 3e/4e plaats.

Foto's: Ingezonden