IMG 8917 640x480aaaa-BorderMaker

Het behoeft al bijna geen aankondiging meer, maar ook dit jaar zullen er weer zwemtrainingen verzorgd worden in zwembad De Rijd.

Het triathloncomité is De Rijd veel dank verschuldigd voor het gratis openstellen van het bad voor de deelnemers van de triathlon. Minstens zoveel dank gaat uit naar Robin Stammes die deze trainingen gaat verzorgen. Elke donderdagavond in juni wordt er om 19.00 uur een training gegeven en deze wordt de zondag voor de triathlon afgesloten met een training in het open water.

Ook nog een huishoudelijke mededeling, de inschrijving zit tot aan zijn nok toe gevuld. De startlijst is inmiddels aangevuld met de deelnemers die hoog op de wachtlijst stonden. Er zullen geen nieuwe mensen meer aan de startlijst worden toegevoegd. Indien je verhinderd bent om deel te nemen dan kan er tot 6 juni worden afgezegd en dan zal het inschrijfgeld minus € 2,50 administratiekosten worden teruggestort. Na 6 juni wordt er niet meer terugbetaald. Helaas is het vanwege verzekeringstechnische redenen niet mogelijk om een startbewijs over te dragen aan iemand anders. Veel succes met de voorbereidingen!

Met sportieve groet,

Triathloncomité Nieuwe Niedorp