image4 Custom 2

TC Winkel is het nieuwe tennisseizoen op een gezellige en leerzame manier gestart.

Vanaf 11.00 uur was er al toptennis te zien. Het team van o.a. Kevin Schreur en Jesse Schreur speelden namelijk een oefenpartij tegen het herenteam van Schagen om zich voor te bereiden op de competitie die volgende week gaat starten.

image1 Custom

Om 13.00 uur was het de beurt aan de jeugd. Met een geweldige opkomst van zowel jeugdleden als andere kinderen die het leuk vonden om kennis te maken met tennis, was er een clinic onder leiding van de nieuwe trainer van TC Winkel, Nienke Berkhout. De clinic werd afgesloten met heerlijke limonade en wat lekkers. Inmiddels stonden de senioren al te trappelen om de eerste ballen te slaan op de perfect geprepareerde banen van de tennisclub. Het balgevoel werd al weer snel hervonden en toen was het tijd voor een professionele clinic onder leiding van Jan Schreur.

image3 Custom

De mannen van het 1e herenteam leerden de aanwezigen de laatste trucjes van het tennisspel. Met deze kennis werd het tennisgedeelte afgesloten met een zogenaamde 'klutstoss' waarbij de 'professionels' gekoppeld werden aan de leden.

image2 Custom

Na deze actieve middag was het tijd geworden om met elkaar bij te praten onder het genot van een hapje en een drankje.

Lijkt je het ook leuk om kennis te maken met tennis, aarzel dan niet en kom op een maandagavond naar de banen van TC Winkel. Wij staan klaar om je te informeren over het lidmaatschap en eventuele lessen.

Foto's: Ingezonden