sportcomplex kol 640x480

“Om prachtige dingen te bereiken, moeten we niet alleen handelen, maar ook dromen. Niet alleen plannen maken, maar ook geloven” @4positiviteit.

Handelen

Het is alweer 5 jaar geleden, of misschien nog wel langer terug, dat het bestuur van HV Zwaluwen een oriënterend gesprek aanging met de gemeente Niedorp over verplaatsing van het handbalveld naar de velden van Kaagvogels. Dit gesprek, en ook de volgende, verliep moeizaam. De gemeentelijke vertegenwoordigers droegen allerlei bezwaren aan die hen regelmatig de moed in de schoenen deed zakken om hun plan te laten slagen. En steeds bleef het bestuur van HZ Zwaluwen vasthouden aan haar plan van verplaatsing. Ze voerden positieve gesprekken met Kaagvogels, vonden een medestander in de persoon van Jan Steven van Dijk onze voormalig wethouder, en een aanjager in Peter Bus. Er werd een stichting opgericht met een gezamenlijke doelstelling. Het project vroeg/vraagt veel inzet, flexibiliteit en vooral veel geduld en tijd!

Dromen

En nu, in januari 2015, nemen we na al die jaren eindelijk een laatste stap om de verplaatsing van het handbalveld te realiseren. Het plan onze droom wordt eindelijk werkelijkheid! 

Daarom begint dit stukje met een quote van @4positiviteit. Er is namelijk altijd een weg te vinden zolang je je doel stevig voor ogen houdt, durft te blijven dromen en te geloven in je doel. Samen kan je dan iets prachtigs bereiken, waarmee je elkaar verrijkt.

Geloven

Op 31 januari 2015 is de aftrap van de uitgifte van de obligatie’s. De opbrengst is voor de stichting zodat de begroting van de verplaatsing sluitend is en we kunnen starten met de aanleg van het nieuwe handbalveld.

Wij nodigen iedereen graag uit om deel te nemen aan de obligaties en heten je van harte welkom vanaf half 4 in de kantine van VV Kaagvogels, het programma start om 16.00 uur met een hapje en drankje. De stichting presenteert deze middag ook haar nieuwe logo; een symbool van samenwerking.

Je kunt je deze middag aanmelden voor een obligatie met de mogelijkheid tot directe betaling en ontvangst van de obligatie. In deze Caeghsport tref je als bijlage alvast het inschrijf-formulier en de algemene voorwaarden aan

Hartelijke groet,

Stichting Sportcomplex Kolhorn

 

Foto: Ingezonden