IMG 9830aa BorderMaker

Op vrijdag 2 april 2021 organiseren TC Winkel en Niedorper TC een proeflesmiddag en -avond. Iedereen die (weer) lekker buiten wil bewegen is welkom voor een gratis proefles. Zowel jeugd als volwassenen.

Ook zò toe aan het voorjaar? Lekker naar buiten, in beweging zijn, genieten van de zon en samen plezier hebben. Met tennis kan dit allemaal, juist nu! Tennis is namelijk de ideale sport. Omdat het geen contactsport is, is de 1,5 meter afstandsregel zeer goed toe te passen. Tennis is bovendien een sport voor jong en oud, die je je hele leven kan doen.

Uitdaging in de training, competitie spelen, lekker een potje tennissen met je vrienden of meedoen aan een leuke activiteit, dat is tennis bij TC Winkel en Niedorper TC. De twee clubs werken intensief samen als besturen, commissies, maar ook de twee tennisscholen. Tennistraining Nienke o.l.v. Nienke Berkhout bij TC Winkel en Tennisuniversity o.l.v. Marloes Hart-Rink bij Niedorper TC. Of je nu beginner bent of het spelletje al goed beheerst. Je kunt tennissen wanneer JIJ dat wilt. Zeven dagen per week, overdag of ’s avonds. Het is gezellig, sociaal, je ontmoet nieuwe mensen en tennis staat voor uitdaging en veel plezier.

Heb je altijd al tennis willen proberen of ben je toe aan iets nieuws? We nodigen iedereen uit om kennis te maken met tennis op vrijdag 2 april. Locatie is Niedorper TC. De tijden waarop de lessen plaatsvinden is tussen 17-19.30 uur. Tennis is al mogelijk vanaf 6 jaar oud. De jongste jeugd krijgt een proefles om 17 uur. Het is geheel vrijblijvend en gratis. Wij hebben rackets te leen. Meld je aan, alleen of samen, voor een proefles via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en ontdek hoe leuk tennis is.

Publiek is helaas niet toegestaan. Aanmelden is verplicht zodat de proeflessen veilig gegeven kunnen worden i.v.m. de huidige coronaregels.