IMG 8425 BorderMaker

Dat Pasen 2020 gebukt zou gaan onder algehele stilte aan het verenigingsfront had niemand van te voren kunnen voorspellen. Je merkt ook gelijk wat dat voor inbreuk het heeft op de wekelijkse gang van zaken vwb de vrijetijdsbesteding. En…. Laten we wel zijn; zo rigoureus had niemand het verwacht. We waren nog lang niet klaar en totaal niet voorbereid.

Het seizoen kende nog wat activiteiten zoals het afronden van de 30-slagen wedstrijden, het voltooien van het klokkolven en de onderlinge competitie. Dat gaat niet meer lukken maar wat je toch vooral mist is de wekelijkse clubavond die gewoon in je systeem zit ingebakken. Kolven had misschien nog gekund want dat is bij uitstek geschikt om te spelen als je anderhalve meter van elkaar staat, bij biljarten kun je ook nog afstand bewaren maar anderhalve meter tussen elke barkruk?!

Het sociale leven van menigeen is sterk verbonden met verenigingen en clubs en het is daarom te hopen dat deze periode snel voorbij is, de Prins Maurits weer open mag en we de draad weer op kunnen pakken. Dan hoopt ook Kolfreporter weer een stukkie te mogen schrijven over vrolijker zaken als dit!

Kolfnieuws 114 wk 15-2020