IMG 1481aa BorderMaker

Eindelijk een kindertriathlon in Niedorp!

Na vele succesvolle jaren de triatlon voor volwassenen te hebben georganiseerd, gaat het bestuur de uitdaging aan een triatlon voor kinderen te organiseren! Zwembad de Rijd stelt haar complex geheel beschikbaar om dit mogelijk te maken. Daar wordt namelijk het zwemgedeelte afgewerkt. Daarna wordt het dorp opgezocht om te fietsen en te rennen. Meer informatie over het parcours en hoeveel kilometer bij elk onderdeel moet worden afgelegd volgt later.

Het is natuurlijk erg spannend of er genoeg kinderen zijn die deze bijzondere uitdaging willen aangaan op woensdagmiddag 1 juli 2020 voorafgaand aan de triathlon voor volwassenen!

Voordat we daadwerkelijk een kindertriatlon kunnen organiseren hebben we een groep vrijwilligers nodig die met het kindertriathloncomité dit prachtige evenement wil organiseren. Bij deze vragen wij enthousiaste vrouwen en mannen die dit met ons mogelijk willen maken.

We vragen met name mensen die op de dag van het evenement willen helpen! Ben je enthousiast geworden en wil jij je aanmelden? Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

P.S Er wordt nog even geheim gehouden wanneer je kunt inschrijven als deelnemer, maar noteer de datum van 1 juli alvast in je agenda.