IMG 7413aa BorderMaker

Vrijdag werd op OBS De Mient alvast afscheid genomen van juf Nel en Juf Dita.

Omdat er in de laatste weken voor de vakantie altijd veel activiteiten plaatsvinden, vond men het beter om het afscheid nu alvast te vieren.

IMG 7291aa BorderMaker

Het is alweer 43 jaar geleden dat juf Nel en juf Dita beiden in het onderwijs aan het werk gingen. De juffen hebben toevallig drie jaar samen de opleiding op de "Kweekschool" gedaan.

IMG 7337aa BorderMaker

Voordat juf Dita kon starten op de Zwerm in Winkel moest ze een proefles geven en dat was toevallig in de klas van ondergetekende.

In 2010 werden juf Nel en juf Dita collega's, want juf Nel kwam toen het team versterken. daarvoor had ze net als juf Dita al heel wat jaartjes in het onderwijs gewertk. Ze hebben samen de verhuizing meegemaakt van de Zwerm naar de Mient.

IMG 7356aa BorderMaker

Aan het einde van dit schooljaar is het werkzame leven voorbij en is de tijd aangebroken om andere dingen te gaan doen.

IMG 7360aa BorderMaker

Het afscheid gaat niet ongemerkt voorbij, want alle groepen hebben de afgelopen tijd druk lopen oefenen op danspasjes voor het speciale dansevenement ter ere van het afscheid van de juffen.

IMG 7364aa BorderMaker

Na afloop kregen Juf Nel en Juf Dita naast bloemen ook leuke cadeautjes. het grootste cadeau was een fietshoes voor over de fietsen op de camper of caravan voor ieder, met heel veel namen erop.

IMG 7361aa BorderMaker

Het zal wel even duren voordat er vandaag geslapen kan worden, want het lezen van alle namen neemt wel enige tijd in beslag.