gl18 BorderMaker

Uitnodiging openbaar fractieoverleg GroenLinks

Op maandag 15 mei 2023, 19.30-22 uur ben je van harte welkom bij het openbare fractieoverleg van GroenLinks Hollands Kroon. Plaats: de Roode Eenhoorn, Dorpsstraat 173, Nieuwe Niedorp.

Denk en praat met ons mee! Wil je inspreken over een onderwerp van de raadsagenda of iets anders? Meld je dan vooraf aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Agenda

1 Opening, mededelingen, vaststelling agenda

2 Insprekers over de raadsagenda of andere actuele onderwerpen

3 Notulen openbaar fractieoverleg 17 april 2023

4 Onderwerpen van de raadsvergadering van donderdag 25 mei 2023. We bespreken de agendapunten die de fractie graag aan de orde wil stellen en agendapunten waar leden meer over willen weten.

De agenda staat binnenkort op hollandskroon.bestuurlijkeinformatie.nl/Calendar

5 Thema: Kleine windmolens: een goed idee?

Nieuw! De fractie wil bij elke openbare fractievergadering een thema bespreken met de achterban, uiteraard alleen wanneer de hoeveelheid onderwerpen van de raadsvergadering dit toelaat. Leden kunnen ook zelf thema’s voorstellen om op volgende bijeenkomsten te bespreken.

6 Wat verder ter tafel komt, rondvraag

7 Sluiting 22.00 uur

Heb je geen eigen vervoer? Stuur ons een mailtje. Er is vast wel iemand met wie je kunt meerijden. Uiteraard kun je, als je 15 mei verhinderd bent of liever persoonlijk iets met GroenLinks wilt bespreken, altijd contact opnemen met de fractie of het afdelingsbestuur. Desgewenst komen we graag bij je langs.

Tot de zomervakantie zijn er openbare fractievergaderingen op 15 mei, 5 juni, 19 juni en 3 juli, plaats nog niet bekend.