cdahk

Vanwege de coronamaatregelen vergadert de fractie van het CDA de komende periode digitaal. Het eerstvolgende fractieoverleg is op woensdag 20 mei a.s. om 20.00 uur. Indien u digitaal wilt deelnemen, kunt u een mail sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U ontvangt dan van mij een digitale uitnodiging.

In de fractievergadering wordt de agenda voor de raadsvergadering van 28 mei a.s. besproken. Op het moment van het uitgaan van dit bericht is de raadsagenda nog niet bekend. Deze komt tijdig met de stukken op de website van de gemeente te staan.

Ook als u met de fractie over andere onderwerpen wilt spreken bent u digitaal van harte welkom. Maar dit kan uiteraard ook telefonisch of per mail.

Op woensdag 10 juni en op maandag 22 juni (beiden 20.00 uur) volgen daarna voor de zomervakantie nog twee fractie overleggen, waarschijnlijk digitaal. Dit ter voorbereiding op de twee raadsvergaderingen in juni. Ook voor deze overleggen geldt dat u digitaal kunt deelnemen.

Sjaak Vriend

Fractievoorzitter CDA Hollands Kroon