gl18 BorderMaker

Praat vrijdag 22 november met ons mee! De fractievergadering is van 14.00 tot 16.00 uur in Dorpshuis Prins Maurits, Dorpsstraat 79, 1733AE Nieuwe Niedorp.

Iedereen is van harte welkom. Wij vinden het fijn om vooraf te weten wie er komen. Stuur even een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (fractie) en/of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (secretariaat).

In het fractieoverleg bespreken we de raadsvergadering van 28 november. De vergaderstukken staan op de website van Hollands Kroon. Op de agenda staat o.a. grootschalige logiesaccommodatie bij rijksmonument Joods Werkdorp in Slootdorp (in strijd met de vorige maand oor de raad vastgelegde beleidsregels logiesfuncties tijdelijke medewerkers).

Iets anders aan ons voorleggen kan natuurlijk ook! Ook buiten het fractieoverleg om kun je dingen met ons bespreken of aan ons vragen. Wij zijn vrijwel altijd goed bereikbaar via bovenstaande mailadressen.