gl18 BorderMaker

Op vrijdag 22 mei, 11 tot 12 uur (uitloop is waarschijnlijk), vindt de eerstvolgende openbare digitale fractievergadering van van GroenLinks Hollands Kroon plaats. Doe mee!

De vergadering is overdag, want de fractie is al veel avonden bezet met raadswerk.

We bespreken we de agenda van de raadsvergadering van 28 mei (te vinden op de website van de gemeente): onder andere het beleid voor schulddienstverlening, het aanpassen van de omgevingsvisie, het actualiseren van financiële verordeningen & nota's.

Wij vergaderen digitaal via Zoom.

Wil je inspreken of meepraten over een agendapunt of over iets anders? Laat het ons weten met een bericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We sturen je dan een link waarmee je aan de vergadering kunt deelnemen. Het werkt alleen als je Zoom hebt geïnstalleerd (kost niets).

Vind je dat te veel gedoe, maar wil je tóch iets vragen of bespreken, dan kun je ook bellen of mailen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (fractie); Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (afdelingsbestuur).

Volg ons op facebook.com/GROENLINKS.HollandsKroon en op twitter: @GLhollandskroon.