cdahk

Vanwege de coronamaatregelen vergadert de fractie van het CDA de komende periode digitaal. Het eerstvolgende fractieoverleg is op woensdag 10 juni a.s. om 20.00 uur. Indien u digitaal wilt deelnemen, kunt u een mail sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U ontvangt dan van hem een digitale uitnodiging.

In de fractievergadering wordt de agenda voor de raadsvergadering van 17 juni a.s. besproken. Op het moment van het uitgaan van dit bericht is de raadsagenda nog niet bekend. Deze komt tijdig met de stukken op de website van de gemeente te staan. De verwachting is dat de jaarrekening en de begrotingen 2021 en de jaarstukken 2019 van de verschillende gemeenschappelijke regelingen op de agenda staan.

Op maandag 22 juni a.s. om 20.00 uur vergadert de fractie om de raadsvergadering van 2 juli a.s. voor te bespreken. De agenda en stukken hiervan zijn te zijner tijd beschikbaar op de website van de gemeente.

Ook als u met de fractie over andere onderwerpen wilt spreken bent u digitaal van harte welkom. Maar dit kan uiteraard ook telefonisch of per mail.

Sjaak Vriend

Fractievoorzitter CDA Hollands Kroon