Noordkop-Radio 640x480

Noordkop-radio gaat binnenkort van start met twee nieuwe programma's.

Hollands Kroontjes, een nieuw informatief programma op Noordkop Radio. Vanaf 6 september neemt Hollands Kroontjes u mee terug in de tijd en verhaalt over het ontstaan van de voormalige gemeenten Wieringen, Wieringermeer, Anna Paulowna en Niedorp.

Het radioprogramma gaat in op de vier gemeenten met hun eigen verleden en historie, opgegaan in de nieuwe gemeente Hollands Kroon die nu 3 jaar bestaat maar nog niet echt een historie heeft opgebouwd. Hollands Kroontjes is een informatief programma voor de inwoners van Hollands Kroon, afgewisseld met muziek van toen en nu. Gewoon omdat geschiedenis maakt wie we zijn !

Het programma Hollands Kroontjes wordt vanaf 6 september elke zondagochtend van 10:00 tot 12:00 uur uitgezonden op Noordkop Radio.

Op veler verzoek keert klassieke muziek weer terug bij Noordkop Radio. Vanaf 1 september kunt u weer prachtige klassieke muziek beluisteren in het programma AUDIRE.

Klassiek van A tot Z, van bekend tot onbekend, afgewisseld met informatie over de componisten, orkesten en historische feitjes. Kortom, twee uur lang genieten van een muziekgenre dat de tand des tijds ruimschoots overleefd heeft en nog steeds de klasse van een klassieke schoonheid uitstraalt.

AUDIRE wordt elke dinsdagavond uitgezonden tussen 21:00 en 23:00 via de kabel 89.0, FM 106.6 en via de website rtvnoordkop.nl. Komt de dinsdagavond niet uit, of heeft u het programma gemist? Geen probleem, AUDIRE wordt iedere zondagavond tussen 22:00 en 24:00 herhaald.