IMG 5066-BorderMaker

Op vrijdag 8 mei komen de leden van Winkel’s Harmonie in Winkel en Lutjewinkel langs de deur met geraniums om met de opbrengsten de clubkas te versterken.

De geraniums kosten € 1,75 per stuk of 4 voor € 6,00. Er zijn geraniums in de kleuren: rood, wit, rose, zalm en paars. Een mooi kado voor moederdag! U kunt eventueel uw bestelling vooraf reeds doorgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of telefonisch bij de familie Beers, tel. 0224-541979, zodat u verzekerd bent van de juiste kleuren. De geraniums worden dan op vrijdagavond bij u thuis bezorgd. Woont u niet in Winkel of Lutjewinkel of heeft u de verkopers net gemist? U kunt ook zelf de geraniums komen ophalen op het pleintje bij “De Pijp” tegenover het parfumflessenmuseum aan de Dorpsstraat in Winkel op vrijdag 8 mei tussen 17.00 uur en 20.00 uur.

Winkel’s Harmonie is een harmonieorkest dat in 1889 is opgericht. Deze eeuwenoude vereniging is echter nog springlevend. Elke week repeteren de 25 leden van het grote orkest onder leiding van dirigente Astrid Gorter en de 10 leden van het jeugdorkest “Toetti” onder leiding van Wilma Beers in de achterzaal van Café Beentjes in Winkel. De leeftijd van de leden loopt uiteen van 9 tot 70 jaar. Er wordt opgetreden tijdens allerlei dorpsactiviteiten, zoals de jaarmarkt, het bloemencorso, intocht Sint Nicolaas, kerstdienst in de kerk, schoolconcerten, serenades, etc. Daarnaast geeft de harmonie elk jaar minimaal één concert voor de donateurs en wordt er regelmatig deelgenomen aan een festival. Het wordt echter steeds moeilijker om de begroting rond te krijgen, vandaar deze spontane actie.

Voor meer informatie over de vereniging en deze actie kunt u terecht op de website: www.winkelsharmonie.nl

flyer GERANIUMACTIE