cultuur 640x480

Theatergroep Speld is een nieuwe theatergroep, waarin de drie leden hun jarenlange toneelervaring bundelen.

Nanne van Vondelen (regisseur), Antoine Huiberts en Dianne Siecker hebben de exclusieve rechten verworven voor het unieke toneelstuk Emmi@Leo (uitspraak: Emmi at Leo) van Daniel Glattauer. Voor zowel Antoine als Dianne komt er met het spelen van Emmi@Leo een langgekoesterde wens uit. Al jaren dromen broer en zus ervan om samen in een avondvullende toneelvoorstelling te staan. Beide acteurs en regisseur Nanne van Vondelen hebben hun ervaring opgedaan in verschillende theater- en musicalproducties. Na diverse succesvolle voorstellingen in de regio sluit Theatergroep “Speld” dit optreden “Emmi@Leo” zaterdagavond 31 januari af in de Cultuurschuur te Wieringerwerf. Een laatste gelegenheid dus om dit spektakelstuk mee te maken!

Datum: zaterdag 31 januari: 

Plaats: Cultuurschuur, Loggersplein 1, Wieringerwerf.

Aanvang 20.15 uur

Entree € 10,00

Kaarten zijn, zolang er plaatsen beschikbaar zijn, verkrijgbaar aan de zaal, aanbevolen wordt om te reserveren via www.theatergroepspeld.nl , bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of telefonisch bij Paulien Deijkers 0227 602289.

Het verhaal:

Emmi en Leo komen bij toeval met elkaar in contact via e-mail. Ze worden onstuitbaar verliefd, maar dan? Willen ze elkaar ontmoeten, zien, horen, voelen, ruiken, of juist niet? Is fantasie niet veel aantrekkelijker en veiliger dan de werkelijkheid? Leo zit nog midden in de verwerking van een stukgelopen relatie, en wat betekent een eventuele ontmoeting voor Emmi’s uitgestippelde leven? Emmi@Leo is een onweerstaanbaar liefdesverhaal vol humor.

Foto: Internet