imgExpressChromeApp-20150105-1112-640x426-Q85-AE1-foto.R.Hoekenga 2008 v2

Het nieuwe jaar starten we ons eerste evenement in de Cultuurschuur met een avond voor liefhebbers van jazz- en bluesmuziek.

Zaterdagavond 10 januari treedt om 20.00 uur de groep “Blue Coat” voor het voetlicht. "Blue Coat" bestaat uit zes muzikanten afkomstig uit diverse Noord-Hollandse plaatsen. Meerdere malen hebben we ze zelf mee mogen maken en dat was echt genieten! ( zie in de bijlage de foto die Rien maakte tijdens het "Nazomeren" op een buitenlocatie in Barsingerhorn.) Het plezier in het maken van mooie muziek spat er van af en leiden tot prachtige improvisaties. Klaas Doedens, Jaap Hartog en Tjeerd Andringa spelen op gitaar en contrabas, Gabriel Reus is de saxofonist, Hans Beljon zit achter het drumstel en Aaltsje Hoekstra zingt de sterren van de hemel.

Al met al goed voor een jazz- en bluesavond met onweerstaanbare “Blue Coat” nummers. De entreeprijs is € 10,00. Reserveren is mogelijk: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of bij Roelie Schiere, 0227-581781.

Namens de Culturele Raad Wieringermeer een hartelijke groet en misschien; tot ziens!

Foto: R. Hoekenga