308339724 608042194194933 8157831522667410475 naaa

Muzikaal op reis met Samen Voorwaarts op 21 januari 2023

Zaterdag 21 januari 2023 houdt Fanfare Samen Voorwaarts een grootse muzikale avond in Dorpshuis Harmonie, Zwarteweg 13A in ’t Veld. Het thema van deze feestavond is Op reis. We trekken muzikaal door verschillende landen, maken een dagtrip naar Afrika en pakken ook een dagje rust op het water. We spelen nummers waarbij u voluit kunt meezingen en / of heerlijk kunt dansen. Waar we eindigen? Dat ontdekt u tijdens de avond zelf.

De start is met koffie en een stroopwafel bij binnenkomst. Natuurlijk kunt u ook weer een heerlijke borrel kopen. Een mooie avond voor een personeelsuitje of een avondje uit met de vriendengroep. De aanvang van het geheel is 20.00 uur maar de zaal is open vanaf 19.30 uur zodat u meteen met de koffie kunt beginnen.

Samen Voorwaarts zal deze avond in reiskleding te zien zijn. En als u het gezellig vindt, kunt u natuurlijk ook uw favoriete vakantieoutfit aantrekken. Dit is natuurlijk niet verplicht. Wij worden ook blij van een zonnebril of –hoed!

De kaarten kosten € 12,50 per persoon en dat is inclusief koffie met een stroopwafel. De kaarten zijn te verkrijgen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Er wordt verder tijdens de avond met consumptiemunten gewerkt. De opbrengst van deze avond komt ten goede aan Samen Voorwaarts, met name aan de opleiding van onze vele jeugdleden. Dus steun ons en kom genieten van een gezellig muzikaal opreisavontuur.

Meer informatie vindt u op onze website www.samenvoorwaarts.nl, op onze facebookpagina www.facebook.com/samenvoorwaarts en instagram @fanfare_samen_voorwaarts.

Op Reis afb insta en fb