IMG 7876aa BorderMaker

Tim Kliphuis & Paulus Schäfer 22 januari a.s. op viool en gitaar te horen en te zien in de Lucaskerk te Winkel

Tim Kliphuis komt in tegenstelling tot eerder gepubliceerd niet met Nigel en Roy optreden maar met Paulus Schäfer.

Het is altijd een groot genot als deze twee meestermuzikanten samen optreden. Zowel Paulus Schäfer als Tim Kliphuis hebben hun sporen verdiend in de gipsy jazz wereld.

Tim Kliphuis heeft een bloeiende carrière in de internationale concert scene. Beroemd om zijn fascinerende cross-over van jazz, klassiek en wereldmuziek, combineert hij groove, romantische melodieën en funky akkoorden in een perfecte symbiose. Hij heeft samengespeeld met sterren als Les Paul, Richard Galliano en het Rosenberg Trio.

Paulus Schäfer is vooral bekend om zijn fenomenale speeltechniek en zeer goed gebalanceerde solo’s op de gitaar. Hij is de meest getalenteerde gypsy-jazz gitarist van Nederland. Altijd op zoek naar een nieuw moderner geluid.

Als de twee meesters beginnen te spelen, ontwikkelt zich een ongelooflijk virtuoze interactie. Tim en Paulus brengen grotendeels geïmproviseerde optredens, waarin ze elkaar uitdagen tot gewaagde solo’s. Met hun heerlijke gipsy swing vinden de twee muzikanten elkaar in schijnbaar moeiteloze en perfect harmonieuze duetten.

Een optreden van Paulus Schäfer en Tim Kliphuis is alles wat je kunt verwachten van Sinti swing en meer: tegelijk intiem en volledig aanwezig, fascinerend van begin tot einde.

22 januari 15.00 uur Lucaskerk Winkel. Prijs € 17,50

Voor kaarten zie www.culturelestichtingniedorp.nl of bel met Liesbeth 0224-542119