IMG 7876aa BorderMaker

Op dit moment zijn de besmettingen met het coronavirus helaas weer wat opgelopen, zodat we toch een voorbehoud moeten maken. Maar de Culturele Stichting Niedorp heeft in ieder geval weer een prachtig programma voor komend seizoen; merendeels concerten die vorig seizoen helaas niet door konden gaan. Met u hopen wij dan ook komend seizoen weer van mooie concerten te kunnen genieten. U kunt dus weer een of meerdere concerten uitkiezen en reserveren.

Hieronder in het kort ons programma 2021- 2022:

17 oktober 2021:

Dividivi3 (fluit, hobo, klarinet), met hun mooie programma "Muzikale genieën”.

21 november 2021:

Chimaera Trio (klarinet, cello, piano), met o.a. werken van Johannes Brahms, Clara Schumann-Wieck en Robert Schumann.

19 december 2021:

Nederlands Saxofoon Octet (vijf vrouwen en drie mannen!), met hun programma "Uit de nieuwe wereld" van Dvořák, alsmede verrassend mooie composities van Orkun Ağır en Sarah Neutkens.

16 januari 2022:

Blue Grass Boogiemen, met heerlijke swingende bluegrass- en countrymuziek.

20 februari 2022:

Quatro Ventos, met hun programma "Fado Mundo": Portugese muziek uit alle windstreken van de wereld.

20 maart 2022:

Micheline van Hautem en Erwin van Ligten, met een schitterend programma rond het leven van Ramses Shaffy. Een feest van herkenning, met veel van zijn bekende liederen.

24 april 2022:

Unicorn - Heerlijke Keltische folk en swing, met uitstapjes naar klezmer en bluegrass.

Voor meer informatie en reserveren verwijzen wij u graag naar onze website: www.culturelestichtingniedorp.nl. Via een link naar de YouTube filmpjes kunt u alvast genieten van de mooie muziek die komend seizoen ten gehore zal worden gebracht.

Uiteraard vertrouwen wij er op dat alles weer kan. Maar het blijft mogelijk dat de overheid wederom beperkingen moet opleggen om een nieuwe coronagolf tegen te gaan. Het spreekt voor zich dat wij u daar tijdig over zullen informeren. Indien het helemaal niet kan krijgt u uw geld weer terug.

Wij hopen u in ieder geval komend seizoen te mogen begroeten, want ….

Bij CSN belééf je het!