IMG 0442 BorderMaker

ZONDAG 10 JANUARI 2021

NIEUWSJAARSCONCERT MET NEW COOL COLLECTIVE

De achtkoppige, altijd goedgeklede band New Cool Collective toerde over de hele wereld, won vele awards en weet met hun unieke mix van jazz, dance, latin, salsa, afro-beat en boogaloo iedereen aan te steken. Afgelopen jaar bracht de band het album Dansé Dansé uit en in november verscheen het vervolg op de samenwerking met Matt Bianco getiteld High Anxiety.

Dit najaar gaat New Cool Collective de clubs in met een bijzonder project. In een intieme setting tovert de band de Nederlandse zalen om tot speakeasies. Het begrip speakeasy ontstond tijdens de drooglegging in de Verenigde Staten van 1920 tot 1933. Met het verbod op de verkoop en productie van alcohol verschenen er langzaam maar zeker geheime bars waar de mensen toch samenkwamen.

New Cool Collective zal tijdens deze avonden in een akoestische bezetting speciaal repertoire spelen om het gevoel van de geheime clubs en bars aan het begin van de vorige eeuw op te wekken. Zo ontsnap je voor even aan de hectiek van 2020 en waan je je in een verborgen nachtclub uit het begin van de 20ste eeuw.

VANWEGE DE CORONA MAATREGELEN ZIJN ER MAXIMAAL 30 PERSONEN PER CONCERT TOEGESTAAN

Zondag 10 januari 2021

Aanvang concert 1 - 15:00 uur

Aanvang concert 2 - 17:00 uur

Entree - €22,50 per concert

Kaarten - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0654-766769

Voor meer informatie - www.jazzkerk.nl

Jazzkerk en Corona - https://jazzkerk.nl/covid/