IMG 7876aa BorderMaker

UPDATE:
Door de nieuwe maatregelen rondom het Corona-virus gaat het onderstaande concert op 20 december niet door!!

 

20 december het CHIMAERA TRIO in de Lucas kerk te Winkel

Gelukkig zijn de overheidsmaatregelen rond Covid-19 iets verruimd, zodat we op zondag 20 december weer kunnen genieten van een mooi concert, weliswaar in aangepaste vorm. Dan zal het Chimaera Trio, bestaande uit Annemiek de Bruin (klarinet), Irene Kok (cello) en Laurens de Man (piano), een optreden verzorgen in de Lucaskerk in Winkel.

Het trio brengt de mooiste Duitse Romantiek in klein formaat en profileert zich als ambassadeur van de interessante en ongebruikelijke combinatie van een blazer, een strijker en een toetseninstrument. De samensmelting van de klanken van deze drie totaal verschillende instrumenten zorgt voor een bijzonder kleurenpalet, waarmee het trio zich weet te onderscheiden.

De naam van het trio is ontleend aan een figuur uit de Griekse mythologie.

De chimaera is een vuurspuwend monsterlijk wezen, samengesteld uit delen van een leeuw, een geit en een slang. Het waarnemen van de chimaera was een voorteken van onweer, schipbreuken en natuurrampen. Het is dus zeker de moeite waard het Chimaera Trio eens te komen beluisteren!

Omdat we vanwege Covid-19 minder mensen in de Lucaskerk mogen ontvangen hebben we de musici bereid gevonden op deze avond twee concerten van een uur te verzorgen.

Het eerste concert is van 19.15 tot 20.15 uur – Kerk open vanaf 18.45 uur. (Uitverkocht)

Het tweede concert is van 21.15 tot 22.15 uur – Kerk open vanaf 20.45 uur.

In dit één uur durende concert worden werken van Johannes Brahms, Clara Schumann-Wieck en Robert Schumann ten gehore gebracht voor de prijs van € 13,=.

Meer informatie vindt u op onze website www.culturelestichtingniedorp.nl.

Hier kunt u ook kaarten reserveren. I.v.m. de Covid-19 richtlijnen is de kaartverkoop anders dan gebruikelijk. Bij de bekende voorverkoopadressen kunnen helaas geen kaarten meer gekocht worden, evenmin als aan de zaal. Wij werken nu met een entreelijst die bij uw binnenkomst zal worden gecontroleerd.

Wanneer u via de website uw kaarten bestelt en betaalt komt u automatisch op deze lijst. U kunt uw kaarten ook telefonisch bestellen via 0224-54 21 19. Uw naam wordt dan genoteerd na uw aanmelding en bankbetaling. Wij hanteren volgens de richtlijnen een maximum aantal bezoekers per concert wat zorgt voor een veilige omgeving met voldoende afstand en een goed zicht.

Wij hopen u te zien in de verwarmde Lucaskerk aan de Dorpsstraat in Winkel. De zaal is een half uur van te voren open zodat iedereen veilig binnen kan komen. Kom dus alstublieft op tijd. U kunt helaas niet van de garderobe gebruik maken en er is geen pauze.

Wij hopen u op een van de concerten te mogen begroeten.

Zorg dat u er ook bij bent, want ….

bij CSN belééf je het!