rock001aa

De Rock ’n Roll Fabriek is een kakelverse muziekschool, gevestigd in Cultuurhuis de Kolk te Lutjewinkel. Naast muzieklessen en bandcoaching voor jongeren komen de docenten van de Rock ’n Roll Fabriek nu met een nieuw concept: “The Band Senior”.

Val jij onder de noemer 55+ en heb je ooit eens een gitaar gekocht die nu staat te verstoffen, of heb je altijd al eens een instrument willen bespelen maar is het er simpelweg nooit van gekomen? Dan is dit echt iets voor jou!

Het doel van “The Band Senior” is samen muziek maken. Hierin word je gecoacht door de docenten van de Rock ’n Roll Fabriek. Het leuke van dit project is dat je geen ervaring nodig hebt, je kunt zelfs meedoen als je nog nooit een instrument hebt aangeraakt! Ook werken we toe naar een optreden in de Prins Maurits te Nieuwe Niedorp!

We zoeken drummers, basgitaristen, gitaristen, toetsenisten, zangers en zangeressen.

Deelname is gratis dankzij subsidie van de Hollands Kroonse Uitdaging.

Aanmelden kan via 06-23234913 (Sebastiaan) of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld bij aanmelding je naam, leeftijd, het instrument wat je wilt bespelen en of je al muzikale ervaring hebt.

Tot snel bij de Rock ’n Roll Fabriek!

Weereweg 34

1732 LL Lutjewinkel

rock001