IMG 7876aa BorderMaker

Onze concerten van maart en april konden helaas niet doorgaan, maar wij hebben onze blik gericht op het komende seizoen.

Onze Programmacommissie is er in geslaagd voor het seizoen 2020 - 2021 weer een mooie afwisselende concertreeks samen te stellen; dus keuze voor iedereen. Hiervoor verwijzen wij u graag naar onze website www.culturelestichtingniedorp.nl.

Mocht u ons programmaboekje willen ontvangen, laat ons dit dan weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Natuurlijk hebben ook wij te maken met de Covid-19-richtlijnen.

Samen met de Lucaskerk hebben we voor uw bezoek een veilige omgeving gecreëerd (maximaal 65 personen), met voldoende afstand.

Ook de kaartverkoop is om die reden aangepast; via de bekende voorverkoopadressen of aan de zaal kunnen helaas geen kaarten gekocht worden. Wij werken nu met een entreelijst.

• Wanneer u uw kaarten aanschaft en betaalt via onze website komt uw naam automatisch op deze lijst.

• Maar wanneer u liever iemand persoonlijk spreekt, kunt u bellen met Liesbeth van der Nagel, telefoon: (0224) 54 21 19. Zij noteert dan uw naam en na ontvangst van uw bankbetaling komt ook uw naam op e entreelijst.

De gereserveerde kaarten voor het optreden van Micheline Van Hautem, dat in april jl. zou hebben plaats gevonden, blijven overigens geldig voor haar optreden op 15 november a.s.

Wij vertrouwen er op u op deze manier een fijn, maar veilig "avondje uit" te kunnen bieden, want . . . bij de CSN belééf je het!