IMG 7876aa BorderMaker

TRIO42

Het enige ensemble ter wereld in de combinatie van viool, saxofoon en harp op zondag 17 maart te zien en te beluisteren in de Lucaskerk te Winkel.

Trio42 wordt gevormd door drie topmusici: Merel Vercammen (violin), Anneleen Schuitemaker (harp) , en de Argentijnse saxofonist Juan Manuel Domínguez. Vol passie geven zij op harp, viool en saxofoon de muziek een nieuwe impuls in veelzijdige en fantasierijke programma's.

Deze drie musici, als solisten op jonge leeftijd al winnaars van belangrijke (inter)nationale prijzen, hebben elkaar gevonden in een zoektocht naar repertoire voor deze onbekende, maar verrassend mooie samenstelling, die door hun enthousiaste presentatie voor een breed publiek toegankelijk is.

Ze volgden masterclasses bij het Enesco Quartet en spelen op vele podia en festivals zoals het Internationaal Kamermuziek Festival van Janine Jansen, het Grachtenfestival, de NJO Muziekzomer, de Zeister Muziekdagen en Festival Classique.

Het concert begint om 20.00 uur. De toegangsprijs is € 12,= Parkeren is gratis en de kerk is lekker verwarmd.

Kaarten zijn verkrijgbaar in de voorverkoop op www.culturelestichtingniedorp.nl, bij Muziekhuis Jan Piet Beers aan de Gedempte Gracht in Schagen, bij Bloemhart in het winkelcentrum van Nieuwe Niedorp en telefonisch na 17.00 uur op (0224) 54 21 19.

Een avond om niet te missen, want bij de CSN belééf je het.