IMG 7876aa BorderMaker

TANGO ENSEMBLE

Grupo del Sur met “Van Binnenuit” op 17 februari 2019 in de Lucaskerk te Winkel.

Desde Adentro, van binnenuit. Zo is de muziek van Astor Piazzolla, zo speelt Grupo del Sur. Piazzolla ( 1921-1992) transformeerde de tango van dansmuziek naar luistermuziek en behield passie, hartstocht en melancholie maar verrijkte de muziek met elementen uit klassieke muziek en jazz. In het programma veel composities van Piazzolla die nog niet eerder door Grupo del Sur gespeeld werden. Zij maken van elk concert op de bandoneon, viool, piano, gitaar en contrabas een onvergetelijke belevenis voor vertolkers en luisteraars.

Programma “Van Binnenuit “ : Camorra 2 , Soledad, Fuga y Misterio, Jeanne y Paul, Escualo en Camorra 3 allen van Piazzolla Desde Adentro – Antonio Agri, Flor de Lino – Pablo Ziegler Preludio 2.0 – Marc van Rooij, Milongueta – Pablo Ziegler en The Tango Changes van Marc van Rooij

Het concert begint om 20.00 uur. De toegangsprijs is € 15,= Parkeren is gratis en de kerk is lekker verwarmd. Kaarten zijn verkrijgbaar in de voorverkoop op www.culturelestichtingniedorp.nl, bij Muziekhuis Jan Piet Beers aan de Gedempte Gracht in Schagen, bij Bloemhart in het winkelcentrum van Nieuwe Niedorp en telefonisch na 17.00 uur op (0224) 54 21 19.

Een avond om niet te missen, want bij de CSN belééf je het.