D ioLtVUYAEfgNS

In het programma 'Met de deur Open' is zondag 22 september Delphine Balink-Hogenes te gast. Delphine begon op 6-jarige leeftijd blokfluit te spelen en stapte naar 2 jaar over naar de dwarsfluit waarop zij inmiddels 36 jaar speelt.

Zij werkt in de fietsverzekeringbranche en houdt zich daar met allerlei projecten bezig. In haar vrije tijd is zij druk met Schagens Harmonie. Zij is al ruim 30 jaar lid en de laatste jaren is zo ook als voorzitter actief. Daarnaast heeft zij al vele jaren een liefde voor Formule 1. Zij heeft meerdere races bezocht en alle races worden door haar bekeken.

Presentator Kitty Mertz praat met Delphine Balink-Hogenes over haar leven, werk, Schagens Harmonie die dit jaar 150 jaar bestaat en haar hobby's.

De muziek die tijdens het programma is de horen, is de keuze van Dephine en de techniek is in handen van Hans van den Hoeven.

'Met de deur Open' is te beluisteren op de kabel via 96.5, in de ether via 107.7, achter de beeldkrant via kanaal S12+, digitaal via kanaal 40 en via de website www.noordkopcentraal.nl onder het knopje 'luister live'.