IMG 9237aa BorderMaker

Dit jaar wordt op zondag 22 mei a.s. alweer voor de achtste keer de Classic Motor Race gehouden op het “Winkelerzand- circuit” in Winkel.

In de loop der jaren heeft dit evenement een vaste plaats op de evenementenagenda gekregen en zetten de liefhebbers de datum altijd met rode letters in de agenda.

Op zaterdagavond 21 mei gaat de McKili-feesttent om 20.00 uur open voor het publiek en zal de band Zo-Maar er een geweldig feest van gaan maken. Deze avond is voor iedereen uit de omgeving van Winkel en ver daar buiten. Heb je niets met motoren? Dan ben je natuurlijk ook van harte welkom om op deze gezellige avond mee te feesten. De entree is gratis.

IMG 9370aa BorderMaker

Tevens is er deze avond tussen 20.00 uur en 21.00 uur buiten de feesttent ook van alles te zien. Er worden enkele demonstraties gegeven met een Supermotard, dan wordt duidelijk wat je kunt doen met dit type motor. Het is zeker de moeite waard, want de rijders spelen met de machines alsof het een lichtgewicht fiets is.

IMG 8793aa BorderMaker

Op zondag 22 mei zullen de eerste motoren om 10.00 uur worden gestart voor de trainingswedstrijden. Rond de klok van 12.00 uur zal het middagprogramma van start gaan. Niet alleen de oude motoren en de zijspannen zullen hun rondjes maken op het prachtige circuit met een grote variatie aan bochten, ook de Supermotards zijn dit jaar weer van de partij, met grote snelheid komen de coureurs voorbij en brengen daarbij het publiek in extase.

Natuurlijk zijn de speciaal geprepareerde BMW’s van Koopman Racing ook weer aanwezig.

Om 18.00 uur zal deze racedag worden afgesloten met de prijsuitreiking.

Kortom een prachtig weekendprogramma met voor elk wat wils. Zorg dat je er bij bent, want dit mag je niet missen!

De entree voor de zondag is slechts vijf Euro, kinderen tot 12 jaar onder begeleiding, mogen gratis naar binnen.

Kijk op onze website voor het laatste nieuws: http://classicracewinkel.nl, volg en like ons op Facebook……