IMG 2379a-BorderMaker

Op zaterdag 12 september vindt weer de jaarlijkse Kermis Cross van TAV´80 plaats.

Het parcours is zodanig gevarieerd dat we kunnen spreken van een heuse "Kermis Cross". Gezien de positieve reacties van de deelnemers hebben we weer gekozen voor het prachtige parcours van afgelopen twee jaar. Heb jij de vernieuwde versie van de Kermis Cross al geprobeerd?

Er is een verfrissende, uitdagende en afwisselende route uitgezet door vele vrijwilligers. De ondergronden waarover gelopen wordt variëren van asfalt, zand, pontons over het water tot gras. En voor het echte "Kermisgevoel" starten en finishen we dit jaar weer bij de Kermistent aan de Zandweg! De volwassenen strijden om plaats 1, 2, en 3 in verschillende categorieën. Er zijn leuke prijzen te winnen die beschikbaar zijn gesteld door onze vele sponsoren. De prijsuitreiking volgt direct na de loop in de Kermistent. Voor iedereen is er een herinnering aan deze loop te verkrijgen bij de finish.

De afstanden voor de Cross zijn 4 of 8 km.

Kortom, volop vernieuwd en bruisend van hardloopenergie!

De trimloop voor de jeugd (jongens en meisjes van 5 t/m 12 jaar) start tevens bij de kermistent. Het parcours gaat over de Zandweg/ Havenstraat en weer terug. Er kunnen afstanden gelopen worden van 500m tot 1 km afhankelijk van de leeftijd. De jeugd heeft altijd prijs! Hopelijk zien we de jeugd binnenkort terug bij een volgende loop of op de atletiekbaan bij de jeugdtrainingen van TAV’80.

De start tijden:

Inschrijven jeugd vanaf 13.30 uur/ Start Jeugd vanaf 14:00 uur

Inschrijven volwassen vanaf 13.30 uur / Start Volwassenen 15:00 uur

Inschrijfgeld:

Jeugd: € 2,-- /afstanden 500 m tot 1 km.

Volwassen € 5,-- / afstanden 4 km of 8 km

Inschrijving in de Kermistent aan de Zandweg in Zijdewind. We hopen op een groot deelnemersveld.

Tot zaterdag de 12e september bij TAV’80!

Kijk voor meer info over TAV’80 op www.tav80.nl